به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) سالانه بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از عرضه مواد غذایی آمریکا به هدر می رود – به معنای واقعی کلمه دور ریخته می شود.برای اطلاعات بیشتر با اندیشه قرن همراه باشید.
پوسته ها را بخورید
P.K. “برای من شگفت انگیز است که مردم چیزها رادرپوست می کنند.” نیوبی، دانشمند تغذیه (غذا)و بنیانگذار Food Matters Media، به Yahoo Life می گوید. او میگوید که پوست بسیاری از میوهها و سبزیجات – از جمله هویج، سیب، سیبزمینی، بادمجان و سیبزمینی شیرین – کاملاً خوراکی هستند و «ارزش تغذیهای زیادی برای شما وجود دارد».نیوبی اشاره می کند که بسیاری از لایه بردارها سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. به گفته دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA)، آنها همچنین جایی هستند که سبزیجات و میوهها، از جمله آجیل، مواد شیمیایی گیاهی محافظتی خود را که بخشی از سیستم ایمنی گیاه هستند، ذخیره میکنند و به انسانهایی که آنها را میخورند، اثرات مشابهی میدهند. فیتوکمیکال ها به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کنند، به این معنی که آنها حتی در برابر توسعه سرطان محافظت می کنند.
ضایعات غذا/دلیل مفید بودن خوردن آنها برای شما و محیط زیست !
نیوبی میگوید: بهعنوان یک قاعده کلی، «هر کاری که گیاه برای خودش انجام میدهد، برای شما هم انجام میدهد»، وقتی آن را میخورید، نیوبی میگوید. به عنوان مثال، “بادمجان یک سبزی عالی است که فیبر بیشتری دارد و پس از آن رنگ بنفش غنی آن در چیزی به نام ناسونین که یک ماده شیمیایی گیاهی قدرتمند است می ترکد و شما فقط آن را در پوست دریافت خواهید کرد.” ناسونین دارای خواص ضد سرطانی است و به جلوگیری از آسیب به سلول های مغز و کاهش علائم پیری کمک می کند. گیاهان دارای رنگهای روشن زیبا هستند، تا حدی برای جذب یا دفع آفات یا گونههای مختلف، بنابراین همان فایده به کسی که آن را میخورد میرسد.»
به طور مشابه، پوست سیب غلیظ ترین قسمت میوه است. به گفته USDA، سیب بدون پوست در مقایسه با سیب پوست کنده دارای مقادیر بیشتری ویتامین A، C و K است و همچنین از نظر کلسیم و پتاسیم غنیتر است. به گفته USDA، این آمار برای سیب زمینی پوست کنده مشابه است که حاوی ویتامین C، پتاسیم، فولات، منیزیم و فسفات بیشتری نسبت به سیب زمینی پوست کنده است.نیوبی میگوید اگر نگران آفتکشها هستید، زیاد آن را عرق نکنید. او می گوید: «مزایای سلامتی لایه بردارها بر خطر آفت کش ها بیشتر است. به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA)، در حالی که حذف آفت کش ها از محیط زیست برای جلوگیری از آلودگی آب، خاک و حیوانات مهم است، خطر آفت کش ها برای سلامت انسان در قسمت بیرونی محصولات نسبتاً ناچیز است. بیشتر بقایای آفت کش ها – که به شدت تحت کنترل هستند – به سادگی با شستن محصولات شما پاک می شوند. نیوبی میگوید نگرانیها در مورد آفتکشهای روی لایهبرداری اغلب «گمراهکننده» است. “آنها جنگل را به خاطر درختان از دست می دهند.”
ریشه، برگ و ساقه را بپزید
نیوبی میگوید: «برگهای بیرونی، ساقهها – کل گل کلم خوراکی است. او میگوید: «اینجاست که میتوانید مقداری دلار غذا پسانداز کنید و ارزش غذایی بیشتر و ضایعات غذایی کمتری دریافت کنید».با مصرف کامل یک میوه یا سبزی نه تنها مواد مغذی بیشتری دریافت می کنید، بلکه مواد مغذی متنوع تری نیز دریافت می کنید. نیوبی میگوید: «برگها و ریشههای همان گونههای گیاهی از نظر محتوای مواد مغذی متفاوت خواهند بود. نیوبی توضیح می دهد که از آنجایی که گیاهان از ریشه خود رشد می کنند، اینجاست که انرژی را در کربوهیدرات ها به دو شکل نشاسته و قند ذخیره می کنند. با این حال، برگها مسئول فتوسنتز هستند، که توسط مجموعهای از ویتامینها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی، به گفته مرکز تحقیقات زیستمحیطی اسمیتسونیان، همراه با مواد شیمیایی گیاهی مبارزه کننده با بیماریها امکانپذیر میشود.
نیوبی می گوید: «برگ ها اغلب مغذی تر از ریشه هستند، فقط به این دلیل که تعادل بهتری از ویتامین ها و مواد معدنی دارند. به علاوه، دوز خوبی از فیبر در بیشتر سبزیجات برگدار نیز وجود دارد.او به ویژه به تفت دادن چغندر – بدون پوست – همراه با برگ های آن علاقه دارد. میتوانید از هویج کامل نیز استفاده کنید، اما از آنجایی که سبزیها میتوانند کمی تلخ باشند، نیوبی پیشنهاد میکند از آنها برای تهیه پستو استفاده کنید (او دوست دارد در مورد بسیاری از سبزیهایی که ممکن است فوراً برای شما جذاب نباشند، بگوید: «شما میتوانید آن را پستو کنید». یا خانواده شما).
آن را به مواد مغذی تبدیل کنید
نیوبی توصیه می کند که اگر مطمئن نیستید که می توانید یک ضایعات غذا را به طور کامل بخورید، به احتمال زیاد همچنان می توانید از آن برای تهیه یک آب سبزیجات مقوی و مقوی استفاده کنید. او کیسهای را در فریزر خود نگه میدارد تا خردههایی مانند ساقههای جعفری، سر هویج و انتهای ساقههای کرفس، سیبزمینی و جعفری را در طول زمان جمعآوری کند. حتی میتوانید از قسمتهای غیرقابل خوردن میوهها و سبزیجات، مانند پوست پیاز، صرفهجویی کنید و از آنها استفاده کنید.نیوبی توضیح می دهد: «کوئرستین، یک آنتی اکسیدان قوی، بیشتر در بیرونی ترین لایه پوست پیاز قرار دارد. به گفته دانشکده پزشکی Icahn در Mount نه تنها کوئرستین یک آنتی اکسیدان است – به این معنی که با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کند – بلکه ضد التهاب و ضد ویروسی است و دارای خواصی است که ممکن است به محافظت در برابر دیابت، بیماری قلبی، سرطان و بیماری های عصبی کمک کند. سینا.
نیوبی به جای خوردن پوست پیاز خام که هضم آن سخت است و میتواند باعث مشکلات گوارشی شود، پیشنهاد میکند که آنها را در یک آب سبزیجات یا سس گوجهفرنگی همراه با سایر ضایعات ذخیرهشده بریزید. آنها در پایان الک می شوند، اما “شما همه آن مواد مغذی را دریافت می کنید، و مایه زیبایی دارید که بدون نمک است و همه آن چیزها را مصرف کرده اید.”در حالی که ذخایر خود را با ضایعات مغذی پر می کنید، از هدر رفتن مواد غذایی نیز جلوگیری می کنید، مانند ۴۵ درصد از میوه ها و سبزیجات در سطح جهان. نیوبی از کمپوست کردن هر غذایی که نمیتوانید از آن استفاده کنید، حمایت میکند، اما او اذعان میکند که بسیاری از مردم ممکن است به مکانهای تخلیه یا تحویل کمپوست دسترسی نداشته باشند. نیوبی میگوید: «کمپوستسازی واقعاً یک اتفاق است.» من زباله های کمی ایجاد می کنم و کمپوست زیادی نمی سازم. نیوبی میگوید: «شما چیزها را دور نمیریزید، بلکه چیزهایی را که دور ریخته میشوند، کاهش میدهید، چه در سطل زباله یا سطل کمپوست، با استفاده از هر قسمت از محصول خود.
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید