۱۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

اخبار سلامت

سلامت و پزشکی/منابع نمک و نحوه کاهش مصرف آن!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، بدن شما برای تعادل مایعات و حفظ سیستم عصبی به سدیم نیاز دارد. آمریکایی ها به طور متوسط حدود ۳۴۰۰ میلی گرم سدیم و نمک در روز مصرف می کنند.برای اطلاعات بیشتر با اندیشه قرن همراه باشید. چقدر زیاد است؟ ...

سلامت و پزشکی/منابع نمک و نحوه کاهش مصرف آن!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، بدن شما برای تعادل مایعات و حفظ سیستم عصبی به سدیم نیاز دارد. آمریکایی ها به طور متوسط حدود ۳۴۰۰ میلی گرم سدیم و نمک در روز مصرف می کنند.برای اطلاعات بیشتر با اندیشه قرن همراه باشید.

چقدر زیاد است؟

بدن شما برای تعادل مایعات و حفظ سیستم عصبی به سدیم نیاز دارد. آمریکایی ها به طور متوسط حدود ۳۴۰۰ میلی گرم سدیم در روز مصرف می کنند. رهنمودهای رژیم غذایی نیاز به خوردن بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم (میلی گرم) در روز دارند. این حدود ۱ قاشق چایخوری نمک سفره است. پزشک ممکن است بسته به خطرات سلامتی شما بسیار کمتر توصیه کند. تقریبا نیمی از آمریکایی ها به این حد پایین نیاز دارند.

سلامت و پزشکی/منابع نمک و نحوه کاهش مصرف آن!

برچسب ها را بررسی کنید

بیشتر سدیمی که ما دریافت می کنیم از غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده است، بنابراین خواندن برچسب حقایق تغذیه را به عادت تبدیل کنید. به دنبال غذاهایی باشید که کمتر از ۱۲۰ میلی گرم سدیم در هر وعده دارند. اندازه وعده را دوباره بررسی کنید: اگر بیشتر از این مقدار بخورید، سدیم بیشتری نیز دریافت خواهید کرد.

مواد تشکیل دهنده را بخوانید

سدیم همیشه به عنوان “نمک” در بسته بندی مواد غذایی درج نمی شود. سایر کلماتی که باید به آنها توجه کنید عبارتند از: نمک نمک، بنزوات سدیم، بی کربنات سدیم (جوش شیرین)، کلرید سدیم، نیترات سدیم و مونوسدیم گلوتامات (MSG).

وعده های غذایی منجمد

در حالی که آنها راحت هستند – فقط کافی است داخل مایکروویو بروید و بروید! – وعده های غذایی منجمد اغلب سرشار از سدیم هستند. هر هفته بیش از دو یا سه مورد هدف قرار نگیرید. و هنگام انتخاب وعده های غذایی منجمد، برچسب ها را با هم مقایسه کنید. مواردی را که دوست دارید پیدا کنید که ۶۰۰ میلی گرم سدیم یا کمتر دارند.

غذاهای سالم

تعجب آور نیست که تنقلات نمکی مانند چیپس و چوب شور سرشار از سدیم هستند، اما بسیاری از غذاهای سالم نیز می توانند چنین باشند. از جمله آنها می توان به آب سبزیجات، سبزیجات چاشنی شده یا سس، سبزیجات کنسرو شده یا ترشی (مانند ترشی)، سس گوجه فرنگی و سالسا اشاره کرد. چه کمکی می کند: سبزیجات تازه بیشتری بخورید. انواع منجمد را بخرید که سس یا چاشنی ندارند و مارک‌ها و آبمیوه‌های کنسرو شده «کم نمک» را انتخاب کنید.

مراقب منوها باشید

وقتی بیرون غذا می خورید، از غذاهایی که منو یا پیشخدمت آنها را ترشی، آب نمک، پخته شده، دودی یا کبابی توصیف می کند، اجتناب کنید. آنها احتمالاً سدیم بالایی دارند. در عوض، به دنبال غذای بخارپز، کبابی، پخته، برشته یا آب پز باشید. آیا نمی توانید در برابر ورود نمک سنگین مقاومت کنید؟ آن را با یک دوست تقسیم کنید.

غذای خود را بدون نمک طعم دار کنید

وقتی در خانه آشپزی می کنید، بد نیست نمک را از دستور غذا کنار بگذارید. (استثنا زمانی است که با مخمر پخته می شود.) در عوض، سبزیجات تازه، ادویه جات فراوان، سیر و پیاز را بنوشید. به جای نمکدان روی میز، فلفل سیاه آسیاب شده یا لیموی تازه خرد شده را انتخاب کنید که می توانید روی غذای خود بفشارید. حتی ممکن است نمک را از دست ندهید!

مراقب جایگزین های نمک باشید

جایگزین های نمک کلرید سدیم را با کلرید پتاسیم جایگزین می کنند. مزه تفاوت را نخواهید دید، اما قبل از امتحان با پزشک خود صحبت کنید. این محصولات پتاسیم شما را افزایش می دهند، که در صورت ابتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری کبدی یا کلیوی می تواند مضر باشد. (اگر سالم هستید، بدن شما بدون مشکل از شر پتاسیم اضافی خلاص می شود.) نمک های «تقلبی» همچنین می توانند برخی از داروهای تجویز شده را از عملکرد آنچنان که باید بگذرانند جلوگیری کنند.

پایان/*

اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید

اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید

مطالب مرتبط