۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۴

طرز تهیه املت افغانی مخصوص و حرفه ای برای صبحانه گام به گام

اما املت افغانی فوق العاده لذیذ می باشد و با گوجه فرنگی و تخم مرغ کم تهیه می شود و شما می توانید برای صبحانه تهیه کنید و در انتها روی آن گشنیز و فلفل تند استفاده کنید. املت افغانی دستور پخت ساده ی دارد و شما می توانید به منو رستوران ها و ...

طرز تهیه املت افغانی مخصوص و حرفه ای برای صبحانه گام به گام

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اندیشه قرن؛اما املت افغانی فوق العاده لذیذ می باشد و با گوجه فرنگی و تخم مرغ کم تهیه می شود و شما می توانید برای صبحانه تهیه کنید و در انتها روی آن گشنیز و فلفل تند استفاده کنید. املت افغانی دستور پخت ساده ی دارد و شما می توانید به منو رستوران ها و کافه های خود اضافه کنید. دستور تهیه املت افغانی برای شروع صبح پر انرژی و فراهم کردن یک روز کامل وعده بسیار مناسبی است. تنها نکته تهیه این املت این می باشد که طعم گوجه فرنگی در آن محسوس است و از رب استفاده نمی شود و به همراه نان تازه می توانید این املت افغانی جذاب را تهیه کنید. امروز در اندیشه قرن طرز تهیه املت افغانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۶ تا ۷ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن کرمانشاهی یا کره به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه املت افغانی

مرحله اول: آماده سازی گوجه فرنگی

ابتدا باید گوجه فرنگی را آبپز کنید برای این کار گوجه ها را بشورید و داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب روی آن ها بریزید و روی حرات قرار دهید و زمان دهید تا گوجه فرنگی پخته شود و بعد داخل یک کاسه آب سرد بریزید و پوست گوجه فرنگی را به راحتی جدا کنید و با کمک چاقو ساطوری ریز خرد کنید و یا می توانید از گوشتکوب برقی کمک بگیرید و میکس کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در ادامه باید پیاز را آماده کنید برای این کار پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه مورد نظر با روغن یا کره کرمانشاهی کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود و بعد به آن باید زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا حسابی پیاز نرم شود. سپس سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله سوم: تهیه املت افغانی

حالا باید گوجه فرنگی ساطوری شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه فرنگی خوشرنگ شود و بعد یک فلفل تند را بشورید و با دست از وسط نصف کنید و داخل املت بریزید و برای این مقدار باید ۱ تخم مرغ بکشنید و هم بزنید و در انتها نمک اضافه کنید به همین راحتی املت ما حاضر شده است. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت املت افغانی

  1. در این مدل املت نباید بگذارید تا آب گوجه کم شود.
  2. می توانید فلفل تند را بیشتر بریزید.
  3. طعم کره در این املت محسوس می باشد و شما می توانید برای خوشمزه تر شدن از کره کرمانشاهی استفاده کنید.

مطالب مرتبط