سبک زندگی
سبک زندگی سالم با شیر /شیر را در وعده های روزانه خود مصرف کنید.
با بحث بی پایان در مورد اینکه آیا بزرگسالان اصلاً باید شیر مصرف کنند، این سوال باقی می ماند: چه تعداد از بزرگسالان هنوز آن را می نوشند؟
سبک زندگی
با بحث بی پایان در مورد اینکه آیا بزرگسالان اصلاً باید شیر مصرف کنند، این سوال باقی می ماند: چه تعداد از بزرگسالان هنوز آن را می نوشند؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، با بحث بی پایان در مورد اینکه آیا بزرگسالان اصلاً باید شیر مصرف کنند، این سوال باقی می ماند: چه تعداد از بزرگسالان هنوز آن را می نوشند؟برای اطلاعات بیشتر با اندیشه قرن همراه باشید.
این سوال باقی می ماند: چه تعداد از بزرگسالان هنوز آن را مصرف میکنند؟ با انفجار شیرهای گیاهی محبوب در سال های اخیر، آیا بزرگسالان عادت های نوشیدن خود را تغییر می دهند یا به شیر سنتی پایبند هستند؟ بر اساس نظرسنجی جدید Yahoo News/YouGov از ۱۷۴۶ بزرگسال آمریکایی که بین ۱۱ تا ۱۵ آوریل انجام شد، ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان می گویند که هنوز هم حداقل گاهی اوقات نوعی شیر می نوشند. با این حال، ۳۱٪ به ندرت یا هرگز هیچ نوع شیری نمی نوشند. جالب توجه است که شیر کامل و ۲ درصد شیر گاو بهعنوان گزینههای برتر شیر ظاهر شدند که به ترتیب توسط ۳۲ درصد و ۲۲ درصد از پاسخدهندگان ترجیح داده شدند. از طرف دیگر، تنها ۹ درصد از پاسخ دهندگان شیر گیاهی را انتخاب می کنند که ۵۴ درصد شیر بادام و ۲۴ درصد شیر جو دوسر را انتخاب می کنند.
در حالی که متخصصان تغذیه می گویند غیرمنتظره نیست که بیش از نیمی از بزرگسالان هنوز نوعی شیر می نوشند، آنها از اینکه شیر گاو بسیار محبوب تر از شیر گیاهی است، شگفت زده شدند. پاتریشیا کولسا، متخصص تغذیه و صاحب شرکت Dietitian Dish LLC، به یاهو لایف میگوید: «با افزایش محبوبیت شیرهای گیاهی که بزرگسالان هنوز هم مینوشند، تا حدودی شگفتانگیز است که شیر کامل و شیر ۲ درصد رایجترین شیرهای مصرفی است. ] شیر.” با این حال، او خاطرنشان می کند که این روند قابل درک است، زیرا شیر معمولی در مقایسه با آن گزینه مقرون به صرفه، در دسترس و راحت تر است.
چیزی که برای متخصص تغذیه مگان برد برجسته است این است که ۱۳ درصد از مردم می گویند که هرگز شیر نمی نوشند. برد به یاهو لایف میگوید: «نوشیدن شیر برای من مستلزم افزودن آن به قهوه و اسموتیها است، بنابراین اگر این سؤال از شما پرسیده شود، احتمالاً میگویم شیر مینوشم، اما در واقع هرگز لیوانهای ساده شیر نمینوشم». او خاطرنشان می کند که اگر نوشیدن شیر به معنای مصرف خود به خود باشد، این عدد ممکن است بیشتر باشد.
کولسا شیر را به عنوان یک «نیروگاه تغذیهای» توصیف میکند، به همین دلیل است که بیش از ۶۵ درصد از پاسخدهندگان نشان میدهند که عمدتاً نسخهای از شیر گاو را مینوشند. فقط یک وعده ۸ اونس حاوی ۱۳ ماده مغذی ضروری، از جمله ۸ گرم پروتئین، و کلسیم و ویتامین D است که از مواد مغذی کلیدی هستند که اغلب در رژیم غذایی متوسط آمریکایی ها کم هستند.
نشان داده شده است که مقادیر متوسط لبنیات به طور کلی از سلامت استخوان ها حمایت می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد و به بهبود نیازهای خواب و هیدراتاسیون کمک می کند. و علیرغم این تصور غلط رایج که لبنیات باعث التهاب می شود، حاوی بسیاری از موادی است که خواص ضد التهابی دارند، مانند پروتئین آب پنیر، آنتی اکسیدان ها، پروبیوتیک ها و اسیدهای چرب امگا ۳.
هایدی مک ایندو، متخصص تغذیه به یاهو لایف میگوید: «در مورد شیر گاو، تنها تفاوت «محتوای چربی و در نتیجه کالری» است. یک فنجان شیر کامل حاوی ۱۵۰ کالری و ۴.۵ گرم چربی اشباع شده است، در حالی که شیر بدون چربی یا بدون چربی حاوی تنها ۸۴ کالری و ۰ گرم چربی اشباع شده است. انتخاب گزینه ای با چربی کمتر ممکن است برای کسانی که سعی در کاهش چربی اشباع شده یا کالری کلی دارند ارجح باشد.
نیکول ایبارا، متخصص تغذیه، به یاهو لایف می گوید که از دیدن اینکه ۳۲ درصد از پاسخ دهندگان طرفدار شیر کامل هستند، شگفت زده شده است. علیرغم اینکه انجمن قلب آمریکا توصیه می کند مصرف کلی چربی اشباع شده را بیش از ۵ تا ۶ درصد کالری روزانه نگه دارید، برخی تحقیقات فواید مصرف لبنیات پرچرب را نشان می دهد. یک مطالعه نشان می دهد که در مقایسه با لبنیات کم چرب، مصرف لبنیات پرچرب با کاهش بروز فشار خون بالا و دیابت، و همچنین کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، گروهی از شرایط که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد، مرتبط است. و دیابت
کولسا می گوید: مانند شیر بدون چربی، شیر بادام و جو دوسر کم کالری و چربی های اشباع شده هستند و می توانند جایگزین های خوبی برای کسانی باشند که به دنبال یک رژیم غذایی گیاهی هستند. او میافزاید: از نظر تغذیهای، شیر بادام و شیر جو دوسر میتوانند به همان اندازه کلسیم و ویتامین D را در مقایسه با شیر معمولی، در صورت غنیسازی، تامین کنند.
در حالی که شیرهای گیاهی می توانند جایگزین مناسبی برای افرادی باشند که نمی توانند لبنیات را تحمل کنند یا آنها را دوست ندارند، به دلیل تفاوت در محتوای پروتئین نمی توان آنها را جایگزین یکسان دانست. مک ایندو می گوید: «برای کسانی که شیر گیاهی مصرف می کنند، شیر سویا را به بقیه توصیه می کنم. او خاطرنشان می کند: “میزان مواد مغذی آن بیشتر با شیر لبنیات مطابقت دارد، به خصوص در مقایسه با شیر جو دوسر و شیر بادام که پروتئین بسیار کمی دارند.” با این حال، تنها ۱۲ درصد از پاسخ دهندگان به این نظرسنجی گفتند که سویا را ترجیح می دهند.
اگرچه شیر فواید تغذیه ای و سلامتی دارد، دلایل مختلفی وجود دارد که برخی از بزرگسالان هیچ نوع شیری نمی نوشند. از ۱۳ درصد از پاسخ دهندگانی که شیر نمی نوشند، ۳۰ درصد اظهار می کنند که طعم شیر را دوست ندارند و ۱۹ درصد در هنگام مصرف شیر دچار آلرژی یا مشکلات گوارشی مانند عدم تحمل لاکتوز هستند. با توجه به اینکه با بالا رفتن سن، هضم لبنیات برای اکثر افراد دشوارتر است، این تعداد کمتر از حد انتظار به نظر می رسد. در واقع، حدود ۳۶ درصد از آمریکایی ها و ۶۸ درصد از مردم جهان، عدم تحمل لاکتوز را تجربه می کنند.
در مورد طعم شیر معمولی، مکایندو به یاهو لایف میگوید: «اگرچه طعم آن بسیار ملایم است، ممکن است برخی افراد آن را ناخوشایند بدانند.» او مشکوک است که این عدم علاقه به قوام آن مربوط می شود، که به طور کلی خامه تر از سایر نوشیدنی ها مانند آب، چای یا قهوه است. همچنین، بوی شیر یا این که یک محصول حیوانی است، ممکن است برای برخی بیخطر باشد. درست مانند شیر معمولی، طعم و قوام نیز ممکن است در بیزاری از شیرهای گیاهی نقش داشته باشد.
اگر بزرگسالان هیچ منبع دیگری از کلسیم (موجود در غذاهایی مانند ماست و کفیر) و ویتامین D (موجود در ماهی قزل آلا، ماهی قزل آلا و آب پرتقال غنی شده) دریافت نمی کنند، اگر شیر می نوشند، قطعاً یک چیز مثبت است.
در حالی که شیر برای یک رژیم غذایی متعادل ضروری تلقی نمی شود، ایبارا خاطرنشان می کند که همه انواع شیر مواد مغذی ارزشمندی را ارائه می دهند و می توانند برای اهداف مختلف مفید باشند. به عنوان مثال، “کسی که با افزایش وزن دست و پنجه نرم می کند یا یک فرد مسن است که خیلی گرسنه نیست، ممکن است با اضافه کردن شیر کامل سود ببرد زیرا کالری بیشتری دارد و می تواند به او کمک کند نیازهای تغذیه ای خود را برآورده کند.” مک ایندو می افزاید: «علاوه بر طراوت و لذتی که می توانید از یک لیوان شیر سرد دریافت کنید، منبع عالی از انواع مواد مغذی ضروری است.»
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید