سبک زندگی
سبک زندگی/خوردن روزانه یک قاشق عسل( زنبورها )برای سلامتی چه فوایدی دارد؟
عسل یک محلول قهوه ای رنگ، چسبناک و اشباع از قند است که توسط زنبورها ساخته می شود. زنبورهای عسل یا زنبورهای علوفه ای شهد گل ها را جمع آوری می کنند
سبک زندگی
عسل یک محلول قهوه ای رنگ، چسبناک و اشباع از قند است که توسط زنبورها ساخته می شود. زنبورهای عسل یا زنبورهای علوفه ای شهد گل ها را جمع آوری می کنند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، عسل یک محلول قهوه ای رنگ، چسبناک و اشباع از قند است که توسط زنبورها ساخته می شود. زنبورهای عسل یا زنبورهای علوفه ای شهد گل ها را جمع آوری می کنند.برای اطلاعات بیشتر اندیشه قرن را دنبال کنید
عسل یک محلول قهوه ای رنگ، چسبناک و اشباع از قند است که توسط زنبورها ساخته می شود. زنبورهای عسل یا زنبورهای علوفه ای شهد گل ها را جمع آوری می کنند و مقداری آنزیم به شهد اضافه می کنند. سپس آن را در سلول های مومی قرار می دهند تا به عسل برسد. آنزیم ها ساکارز (قند) موجود در شهد را به گلوکز و فروکتوز تبدیل می کنند.
مصرف روزانه یک قاشق عسل می تواند فواید زیادی برای سلامتی شما داشته باشد. از زمان های قدیم عسل به دلیل ارزش غذایی آن مورد استفاده قرار می گرفته است. همچنین مشخص شده است که در درمان بسیاری از شرایط بالینی مفید است.
مواد مغذی اصلی عسل کربوهیدرات هایی به شکل گلوکز و فروکتوز هستند. همچنین حاوی مقادیر کمی از ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی و آنزیم های ضروری است. ترکیب دقیق مواد مغذی موجود در عسل بر اساس آن متفاوت است
روش پردازش استفاده شده است
شرایط محیطی در هنگام برداشت
ترکیبات غذایی یک وعده ۲۰ گرمی عسل شامل موارد زیر است:
انرژی، ۵۸ کیلو کالری / ۲۴۶ کیلوژول
چربی، ۰ گرم
کربوهیدرات، ۱۵.۳ گرم
فروکتوز، ۸.۴ گرم
گلوکز، ۶.۹ گرم
پروتئین، ۰.۰۸ گرم
آب ۳.۵ گرم
مطالعات نشان داده اند که عسل در درمان و مدیریت دیابت شیرین مفید است. حاوی آنتی اکسیدان هایی است که نقش مهمی در کنترل دیابت دارد. عسل می تواند به کاهش سطح قند (گلوکز پلاسما) در خون افراد مبتلا به دیابت کمک کند. عسل همچنین چربی خون و محتوای پروتئین واکنشی را در اکثر افراد و کسانی که مبتلا به چربی خون (چربی های اضافی در خون) هستند، کاهش می دهد.
مطالعات اخیر نشان می دهد که عسل با تداخل در مسیرهای سیگنال سلولی به مبارزه با سرطان کمک می کند. عسل یک پاسخ ایمنی در برابر سلول های سرطانی ایجاد می کند و از تکثیر آنها جلوگیری می کند. این عمل از رشد سلول های سرطانی ریه، سلول های سرطان پوست، سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات، سلول های سرطان دهان، سرطان سینه، سرطان خون، سرطان مثانه و سلول های سرطانی استخوان جلوگیری می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در عسل با کاهش خطر نارسایی قلبی به بهبود سلامت قلب کمک می کند. آنها با کاهش توانایی لخته شدن پلاکت ها در خون و جلوگیری از اکسید شدن لیپوپروتئین های با چگالی کم (پروتئینی که کلسترول را در جریان خون حمل می کند) خطر نارسایی قلبی را کاهش می دهند.
پزشکان سنتی عامیانه از عسل برای درمان سرفه، تب و آسم استفاده می کردند. عسل می تواند به پیشگیری و کاهش علائم آسم، سرفه رایج و تب کمک کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که درمان با عسل با جلوگیری از التهاب راه های هوایی، آسم را با موفقیت مدیریت می کند. چنین خواصی همچنین عسل را در مدیریت برونشیت مزمن مفید می کند.
عسل قدیمی ترین عامل درمان و التیام زخم شناخته شده برای بشر است. این یک پاسخ ایمنی را فعال می کند که با عفونت مبارزه می کند، گلبول های سفید خون (که به مبارزه با عفونت و بیماری کمک می کند) را تحریک می کند تا ترمیم بافت شروع شود. عسل در درمان زخم های حاد و خفیف و سوختگی های سطحی و جزئی موثر است.
بدن شما حاوی رادیکال های آزاد است که مسئول پیری، اختلال در عملکرد سلولی و ایجاد اختلالات قلب و عروق خونی هستند. عسل و سایر غذاهای غنی از آنتی اکسیدان می توانند از شما در برابر چنین بیماری ها و سایر بیماری های مزمن محافظت کنند.
عسل تیره معمولاً حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان در مقایسه با عسل روشن تر است. کمیت و کیفیت عوامل اکسید کننده در عسل به نوع عسل و گلی که شهد آن را تامین می کند بستگی دارد. یک مطالعه بر روی بزرگسالان سالم نشان داد که آنتی اکسیدان پلاسما در بدن آنها افزایش یافته است. بنابراین ثابت می کند که آنتی اکسیدان ها سیستم دفاعی ایمنی بدن انسان را بهبود می بخشند.
به ازای هر قاشق چای خوری عسلی که مصرف می کنید، ۱۷ گرم کربوهیدرات دریافت می کنید. این نشان می دهد که عسل می تواند به عنوان جایگزینی برای افزایش انرژی در طول تمرین مفید باشد. مطالعات روی ورزشکاران نشان داد که مصرف مقادیر کم عسل در حین فعالیت بدنی باعث افزایش عملکرد می شود. اثرات تولید شده توسط عسل بسیار بهتر از گلوکز بود. این ثابت می کند که عسل می تواند به عنوان یک تقویت کننده عملکرد در طول فعالیت بدنی عمل کند.
عسل منبع عالی گلوکز برای ورزشکاران است. در طول تمرینات بدنی، قند آهسته سوز برای حفظ انرژی بهتر است. عسل یکی از بهترین گزینه هاست زیرا قند را به آرامی وارد جریان خون می کند.
مشخص شده است که تغذیه نوزادان با عسل باعث بهبود حافظه و رشد می شود. همچنین به کاهش اضطراب و افزایش عملکرد کودک در مراحل بعدی زندگی کمک می کند. دادن عسل به بچه ها مرحله گریه نوزادان را موثرتر از آب استریل کاهش می دهد. کودکان نیز عسل را بهتر تحمل می کنند. مطالعهای روی بچههایی که با عسل تغذیه میشوند نشان میدهد که آنها به طور پیوسته وزن اضافه میکنند، مدفوع سبکتر و نازکتری دارند، مشکل گوارشی ندارند، کلسیم بیشتری دریافت میکنند و رنگ پوست بهتری دارند. عسل می تواند جایگزینی عالی برای شیرینی برای کودکان باشد.
با این حال، دادن عسل به کودک تا یک سالگی توصیه نمی شود. عسل ممکن است حاوی باکتری کلستریدیوم باشد که میتواند باعث بوتولیسم نوزاد شود که باعث یبوست، گریه ضعیف و ضعف عضلانی میشود، با علائمی مانند مکیدن ضعیف و کاهش تون عضلانی (فلوپی). برای جلوگیری از این امر، به نوزادان عسل ندهید.
آنزیم های موجود در عسل باعث افزایش هضم و جذب مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها می شود. عسل حاوی قند ساده ای است که از قبل هضم شده است. برخلاف شکر تصفیه شده، بدون نیاز به هضم می تواند مستقیماً وارد جریان خون شود. این باعث می شود عسل به منبع انرژی سریعتر و کارآمدتر تبدیل شود.
عسل سرشار از پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها سلامت باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را تقویت می کنند. مصرف مواد غذایی مانند عسل جمعیت این باکتری ها را افزایش می دهد و در نتیجه سلامت روده را حفظ می کند.
مردم باستان از نیلوفر آبی هندی و عسل آتیکا برای درمان و درمان اختلالات چشمی استفاده می کردند. امروزه هنوز هم توسط مردم محلی هند برای درمان اختلالات چشمی ناشی از عفونت سرخک استفاده می شود. عفونت باعث عوارضی با اثرات تغییر رنگ روی قرنیه می شود.
عسل را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:
عسل خام. این عسلی است که از کندوهای زنبور عسل استخراج شده و فقط موم و سایر ذرات غیر عسل آن حذف می شود. سپس بسته بندی و برای مصرف ذخیره می شود.عسل فرآوری شده در اینجا، پس از حذف موم و ذرات غیر عسل، عسل به یک کارخانه منتقل می شود و در آنجا حرارت داده می شود، پاستوریزه می شود و برای بهبود ماندگاری بطری می شود.
پاتوژنها، آنتیاکسیدانها و ویتامینها از طریق فرآیند گرمایش در طول بطریسازی حذف میشوند.در این دسته بندی ها، انواع مختلفی از عسل وجود دارد. طبقه بندی بر اساس عطر، رنگ، طعم و نوع شهد گلی است که زنبورها جمع آوری کرده اند. برخی از انواع رایج عسل عبارتند از شبدر، گل وحشی، شکوفه پرتقال، هدر، اقاقیا و عسل مانوکا.
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید