به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،همچنین ژله بستنی در چند نوع تهیه می شود که یا به صورت تک رنگ و یا می توان در چند رنگ مختلف تهیه نمود. البته این موضوع بستگی به سلیقه و نیاز شما دارد.
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم میزنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانههای ژله کاملا حل شوند.
بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .وقتی ژله کمی سرد شد(در حدی که نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسههای بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شود.
بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل میکنیم و کمی صبر میکنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نکند. وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی میریزیم و دو ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
نکات:
۱)بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نکته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
۲)میتوانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
۳)میتوانید از ژله آلوئه ورا که بیرنگ است و بستنیهای پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیباتر شود.
۴)در شکل از یک لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط کنید و وقتی ژله کاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد. البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود که زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط کمی آب کنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد. در اندیشه قرن ببینید
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید