به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، ذرت که با نام Zea mays نیز شناخته میشود، یکی از محبوبترین غلات در جهان است. این دانه گیاهی از خانواده علفها و بومی آمریکای مرکزی است؛ اما در انواع بیشماری در سراسر جهان رشد میکند. پاپ کورن و ذرت شیرین انواع محبوبی از ذرت هستند، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده مصرف میشود و از آن اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای فرآوری شده استفاده میگردد، این فرآوردهها عبارتند از تورتیلا، چیپس تورتیلا، پولنتا، آرد ذرت، شربت ذرت و روغن ذرت.
ویدیو | از معجزه ذرت برای سلامتی بی خبر نباشید
پروتئین
ذرت منبع مناسبی از پروتئین است. بسته به تنوع، محتوای پروتئین از ۱۰ تا ۱۵٪ متغیر است. فراوانترین پروتئینها در ذرت به نام زین شناخته میشوند که ۴۴ تا ۷۹ درصد از کل محتوای پروتئین را تشکیل میدهند. به طور کلی، کیفیت پروتئین زینها ضعیف است؛ زیرا آنها فاقد برخی اسیدهای آمینه ضروری هستند. Zeins کاربردهای صنعتی زیادی دارد، زیرا در تولید چسبها، جوهرها و پوششهای قرصها، آب نباتها و آجیلها استفاده میشود.
خواص روغن ذرت
محتوای چربی ذرت از ۵ تا ۶ درصد متغیر است و آن را به یک غذای کم چرب تبدیل میکند. با اینحال، جوانه ذرت، محصول جانبی فراوان آسیاب ذرت، سرشار از چربی است و برای تهیه روغن ذرت، که یک محصول رایج پخت و پز است، استفاده میشود. روغن ذرت تصفیه شده عمدتاً از اسید لینولئیک، یک اسید چرب غیراشباع چندگانه تشکیل شده است، در حالی که چربیهای تک غیراشباع و اشباع باقی مانده را تشکیل میدهند. همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین E، یوبیکینون (Q10) و فیتواسترولها است که عمر مفید آن را افزایش میدهد و آن را بهطور بالقوه در کاهش سطح کلسترول موثر میکند. در اندیشه قرن ببینید
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید