مواد لازم برای ۴ نفر
لازانیا ۱۲ ورق
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سس کچاپ ۱ و ½ لیوان
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۳ حبه
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان رنده شده ¼ لیوان
پنیر پیتزا ۲ لیوان
آویشن ½ قاشق چایخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت لازانیا رولی

مرحله اول

برای تهیه لازانیا رولی لقمه ای ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس سیر رنده شده را به همراه آویشن و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا سس کچاپ را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیمتا زمانی که گوشت به خوبی بپزد، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ورقه های لازانیا را نسبت به زمان درج شده روی بسته درون آب جوش قرار می دهیم تا نرم شود، سپس آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پنیر خامه ای را به همراه پنیر پارمسان و تخم مرغ با هم مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ورق های لازانیا را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامه ای و ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت چرخ کرده در مرکز ورق لازانیا می ریزیم و آنرا مانند رولت رول می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام لازانیاها را رول کردیم، یک ظرف پیرکس گود را با روغن چرب می کنیم، سپس نیم از باقیمانده مایه گوشت را کف ظرف می ریزیم، در ادامه رول ها لازانیا را در کنار هم به ترتیب روی مایه گوشت می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله باقیمانده مایه گوشت چرخ کرده را روی لازانیا ها می ریزیم و روی آنرا با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم. حالا روی ظرف را با فویل می پوشانیم و درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کامل لازانیا زمان لازم است، پس از گذشت این زمان فویل روی ظرف را باز می کنیم، سپس گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی لازنیا طلایی شود. در پایان لازانیا را با جعفری تزیین کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.