۲۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

کلیپ سلامت

فیلم | خاصیت این میوه رنگی خوشمزه به نام لبو قرمز

لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است.لبو به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. لبو سرشار از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند. خواص لبو قرمز بسیار زیاد است که در ادامه این مطلب به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

خواص لبو قرمز در طب سنتی چیست؟ چغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! جالب است بدانید این خوراکی خوشمزه و پر خاصیت علاوه بر ایران در سراسر دنیا نیز وجود دارد. لبو از مغذی ترین خوراکی هایی است که تا به حال خورده اید. به طور خلاصه می توان ۲۵ خاصیت لبو برای درمان بیماری ها را به شرح زیر در نظر گرفت:

  1. پائین آورنده فشار خون
  2. مفید برای قلب
  3. پیشگیری کننده از سرطان ها
  4. مفید برای کبد
  5. افزایش سطح انرژی بدن
  6. کمک به سلامت مغز
  7. کاهش دهنده التهاب
  8. مفید برای دیابتی ها و کاهش دهنده قند خون
  9. پائین آورنده کلسترول بد
  10. بهبود گوارش
  11. مفید برای خانم های باردار
  12. کمک به سلامت چشم و پیشگیری از آب مروارید
  13. کمک به درمان کم خونی
  14. بهبود سلامت جنسی
  15. در اندیشه قرن ببینید

پایان/*

اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید

اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید

مطالب مرتبط