۱۷:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۶

فقط علاقه مندان به غذای شمالی بخوانند؛ طرز تهیه اشکنه تره گیلانی

شمالی‌ها اشکنه را با طرز تهیه مخصوص خودشان تهیه می‌کنند که به آن اشکنه تره گیلانی گفته می‌شود که مختص استان گیلان است. در ادامه مواد لازم برای تهیه اشکنه تره گیلانی را مشاهده می کنید و بعد دستور پخت آن را به شما آموزش می دهیم.

فقط علاقه مندان به غذای شمالی بخوانند؛ طرز تهیه اشکنه تره گیلانی

به گزارش اندیشه قرن؛شمالی‌ها اشکنه را با طرز تهیه مخصوص خودشان تهیه می‌کنند که به آن اشکنه تره گیلانی گفته می‌شود که مختص استان گیلان است. در ادامه مواد لازم برای تهیه اشکنه تره گیلانی را مشاهده می کنید و بعد دستور پخت آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه اشکنه تره گیلانی
سبزی اشکنه : نیم کیلو
جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، تره ، برگ چغندر ، شنبلیله ، شوید : نیم کیلو
سیر : ۲-۳ حبه
آلوچه : ۴-۵ دانه
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه اشکنه تره گیلانی
برای تهیه اشکنه تره باید سبزی های نام برده را خرد کنید و در ظرف دلخواه بریزید و آلوچه ها را به آن اضافه کرده و داخل آن آب بریزید تا با شعله ملایم گاز بپزند.

پس از آن کمی کره یا روغن و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و سرخ کنید و در آخر کار تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. به جای آلوچه از آب نارنج می توانید استفاده کنید‌.

 

مطالب مرتبط