۲۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

طرز تهیه کوکو بادکوبه گیلانی | این دفعه یه کوکوی متفاوت درست کن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،کوکو بادکوبه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این کوکو با گوشت مرغ پخته، پیاز، سیب زمینی، ماست، تخم مرغ، زعفران، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات تهیه می‌شود. مواد ...

طرز تهیه کوکو بادکوبه گیلانی | این دفعه یه کوکوی متفاوت درست کن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،کوکو بادکوبه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این کوکو با گوشت مرغ پخته، پیاز، سیب زمینی، ماست، تخم مرغ، زعفران، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

مواد لازم کوکو :

سینه مرغ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، تخم گشنیز): به مقدار لازم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
زرشک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:

مرغ پخته را ریش ریش کنید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
سیب زمینی را آب پز کنید و رنده کنید.
تخم مرغ ها را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم گشنیز هم بزنید.
مرغ، پیاز، سیب زمینی، ماست، زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی و بکینگ پودر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اگر دوست دارید می‌توانید زرشک هم اضافه کنید.
روغن را داغ کنید و از مایع کوکو به اندازه دلخواه داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.
کوکوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کوکوهای بادکوبه را می‌توانید با سس گوجه فرنگی یا سس مایونز سرو کنید.

نکات:

برای خوشمزه تر شدن کوکو، بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید.
اگر مرغ خام را استفاده می کنید، حتماً آن را با پیاز و ادویه ها تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
میزان زرشک را به دلخواه می‌توانید کم یا زیاد کنید.
اگر کوکو را داخل فر درست می کنید، حتماً در فر را باز نکنید تا کوکو مغز پخت شود.
نوش جان!

طرز تهیه کوکو بادکوبه در فر:

برای تهیه کوکو بادکوبه در فر، ابتدا مواد لازم را به همان ترتیبی که در بالا گفته شد آماده کنید. سپس یک ظرف نچسب را چرب کنید و مایع کوکو را داخل آن بریزید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه، کوکو را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات:

برای اینکه کوکو در فر به خوبی پخته شود، حتماً در فر را باز نکنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری پنیر پیتزا روی کوکو بریزید و سپس آن را در فر قرار دهید.
نوش جان!
پایان/*

اندیشه قرن را در تلگرام دنیال کنید

مطالب مرتبط