اخبار سلامت
سلامت و پزشکی/آیا پاپ کورن PFAS برای سلامتی مضر است؟
من خواندم که برخی از بسته بندی های مواد غذایی، مانند کیسه های پاپ کورن مایکروویو، از PFAS برای جلوگیری از چسبیدن غذا به کیسه ها استفاده می کنند.
اخبار سلامت
من خواندم که برخی از بسته بندی های مواد غذایی، مانند کیسه های پاپ کورن مایکروویو، از PFAS برای جلوگیری از چسبیدن غذا به کیسه ها استفاده می کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، من خواندم که برخی از بسته بندی های مواد غذایی، مانند کیسه های پاپ کورن مایکروویو، از PFAS برای جلوگیری از چسبیدن غذا به کیسه ها استفاده می کنند.برای اطلاعات بیشتر اندیشه قرن را دنبال کنید.
من خواندم که برخی از بسته بندی های مواد غذایی، مانند کیسه های پاپ کورن مایکروویو، از PFAS برای جلوگیری از چسبیدن غذا به کیسه ها استفاده می کنند. PFA ها چقدر خطرناک هستند؟اطلاعات زیر از UCLA Health باید به سوالات رایج پاسخ دهد.
اصطلاح PFAS به گروه بزرگی از مواد شیمیایی ساخته دست بشر به نامهای پرفلوئوروآلکیل و مواد پلی فلوروآلکیل اشاره دارد. آنها که قبلاً به عنوان PFC یا پرفلوئوروشیمیایی شناخته می شدند، در دهه ۱۹۵۰ ساخته شدند.
این خانواده از مواد شیمیایی در برابر روغن، گریس، گرما و آب مقاوم هستند که منجر به استفاده از آنها در طیف گسترده ای از کاربردهای تجاری و مصرفی شده است. PFAS در محصولات تمیز کننده یافت می شود. ظروف نچسب؛ پوشش های ضد لک برای فرش، اثاثه یا لوازم داخلی، منسوجات، رنگ و لاک الکل؛ و همچنین لوازم آرایش و مراقبت شخصی. آنها همچنین به طور گسترده در محصولات کاغذی استفاده می شوند که برای نگهداری غذاهای گرم، لکه دار یا چرب هستند. این شامل بسته بندی هایی است که فست فود را نگه می دارد و ذرت بو داده در مایکروویو
PFAS دارای پیوند کربن و فلوئور است که یکی از قوی ترین پیوندهای منفرد در طبیعت است. در نتیجه این نوع مواد شیمیایی بسیار کند تجزیه می شوند. این باعث شده است که آنها به عنوان “مواد شیمیایی همیشه” شناخته شوند. PFAS همچنین در آب حل می شود، که به آنها اجازه می دهد هم در محیط و هم در بافت های ما جمع شوند و باقی بمانند. همه این عوامل، همراه با استفاده گسترده از آنها، به این معنی است که PFAS نه تنها در محیط، بلکه در خون و بافت های انسان و حیوانات در سراسر جهان وجود دارد.
مطالعات PFAS را با اثرات نامطلوب سلامتی، از جمله فشار خون بالا، کاهش باروری در زنان، آسیب کبدی، سرطان، وزن کم هنگام تولد و افزایش خطر ابتلا به آسم و بیماری تیروئید مرتبط دانستهاند. استفاده از برخی از رایجترین PFAS به تدریج در ایالات متحده بین سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۱۵ حذف شد. PFAS های جدیدتر تمایل دارند زنجیره های کوتاه تری از پیوند کربن- فلوئور داشته باشند و بنابراین با سرعت بیشتری از بدن حذف می شوند. اما FDA می گوید که آنها همچنان به نگرانی خود برای سلامت انسان ادامه می دهند.
تحقیقات نشان میدهد افرادی که به طور مرتب پاپ کورن مایکروویو مصرف میکنند، سطوح قابل توجهی از PFAS در بدن خود دارند. مطالعه ای که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد، یک دهه داده های مربوط به عادات غذایی ۱۰۰۰۰ نفر را تجزیه و تحلیل کرد که توسط مراکز فدرال کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ جمع آوری شد. نمونه های خونی از شرکت کنندگان در مطالعه نیز جمع آوری شد. محققان دریافتند افرادی که در طول یک سال هر روز پاپ کورن مایکروویو می خورند، سطح PFAS تا ۶۳ درصد بالاتر از حد متوسط است.
با توجه به سوالاتی که در مورد ایمنی مصرف PFAS وجود دارد، فکر می کنیم معقول است که استفاده روزانه از ذرت بو داده مایکروویو را محدود کنیم. در عوض، می توانید آن را برای یک خوراکی گاه به گاه ذخیره کنید. اگر بچههای شما انعطافپذیر هستند، میتوانید از نوع دیگری از میانوعدههای عصرانه استفاده کنید. یا اگر باید پاپ کورن باشد، می توانید فرآیند تهیه پاپ کورن اجاق گاز را به یک پروژه خانوادگی تبدیل کنید.
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید