طرز تهیه اشکنه کرمانی یک غذای خوشمزه و سنتی
کرمانیها اشکنه را با شیوه مختص به خود تهیه می کنند که به آن آب گرمو هم گفته میشود که به راحتی و بسیار سریع این غذا تهیه می شود. در ادامه مواد لازم برای تهیه اشکنه کرمانی را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه اشکنه کرمانی را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن ؛کرمانیها اشکنه را با شیوه مختص به خود تهیه می کنند که به آن آب گرمو هم گفته میشود که به راحتی و بسیار سریع این غذا تهیه می شود.
در ادامه مواد لازم برای تهیه اشکنه کرمانی را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه اشکنه کرمانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه اشکنه کرمانی
- پیاز : ۱ عدد
- زردچوبه : ۱ قاشق کوچیک
- رب گوجه : ۳ قاشق
- سیب زمینی : ۲ عدد
- نمک فلفل و ترخون : به مقدار کافی
- تخم مرغ : ۳ عدد
- آرد گندم : ۲ قاشق یا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه اشکنه کرمانی
در اولین مرحله برای تهیه اشکنه کرمانی باید پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و مجددا آن را تفت دهید و سه قاشق غذاخوری آرد گندم را به محتویات خود اضافه کرده و تفت دهید.
پس از آن سیب زمینی خرد شده را داخل آن ریخته و تفت دهید و در نهایت آب روی محتویات ریخته و اجازه بدهید که به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزند.
پس از آن باید تخم مرغ ها را داخل محتویات بشکنید و هم بزنید و کمی نمک و فلفل و ترخون هم به اشکنه خود اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید برای مدت ۴۵ دقیقه محتویات با هم بپزند و در ۵ دقیقه آخر هم کمی دیگر روغن به آن اضافه کنید تا اشکنه پر روغنی داشته باشید و در نهایت آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و در کنار نان دلخواه خود میل کنید.