به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،تبریزی ها معمولاً آبگوشت را به صورت آبگوشت دیزی سنگی تهیه میکنند که در این مطلب طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی را به شما آموزش میدهیم و مواد لازم برای تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی را به شما معرفی می کنیم.
مقدار مواد اولیه ای که در اینجا اشاره میکنیم برای ۵ نفر در نظر گرفته شده و شما می توانید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید و این غذا را برای تعداد نفرات بیشتر هم تهیه کنید و بعنوان وعده غذایی اصلی در شام یا ناهار میل کنید.
آبگوشت دیزی سنگی جزو غذاهای محلی آذربایجان محسوب میشود و حدود ۴ ساعت برای پختن و جا افتادن آن به زمان احتیاج دارید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت خوشمزه تبریزی
- گوشت گوسفندی با استخوان :۱ کیلو
- دنبه :۳۰۰ گرم
- لپه :یک فنجان سرخالی
- پیاز متوسط :یک عدد
- مغز لیمو عمانی :یک قاشق سوپخوری
- آب گوجه فرنگی :یک فنجان
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
- سیب زمینی:۵ عدد
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت خوشمزه تبریزی
در اولین مرحله برای تهیه این آبگوشت باید گوشت و دنبه را بشورید و به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و داخل روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.
سپس پیاز را درون روغن سرخ کنید و لپه ای که از قبل خیسانده بودید را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
پس از آن باید گوشتی که سرخ شده را با مقداری زردچوبه، پیاز داغ، لپه به همراه چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید که با شعله ملایم بپزد.
سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت خود اضافه نمایید و در اواخر کار ۶ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و با مقداری فلفل و نمک و زردچوبه به گوشت خود اضافه کنید.
پس از آن می توانید آب گوجه فرنگی و همچنین رب گوجه فرنگی را به آبگوشت خود اضافه کنید و در کنار پیاز، دوغ، سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید. نوش جان