امروز ناهار چی درست کنم که متنوع باشه ؟ «مفتح عربی» یک غذای محبوب و خوشمزه عربی
یکی از غذاهای عربی که معمولاً بیشتر کشورهای عربی و همچنین در استان خوزستان تهیه میشود مفتح عربی می باشد که در مجالس و مهمانی های بزرگ آن را تهیه میکنند. مواد لازم برای تهیه آن را مشاهده خواهید کرد و سپس به شما طرز تهیه مفتح عربی را آموزش می دهیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اندیشه قرن؛یکی از غذاهای عربی که معمولاً بیشتر کشورهای عربی و همچنین در استان خوزستان تهیه میشود مفتح عربی می باشد که در مجالس و مهمانی های بزرگ آن را تهیه میکنند. مواد لازم برای تهیه آن را مشاهده خواهید کرد و سپس به شما طرز تهیه مفتح عربی را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه مفتح عربی
- برنج : سه پیمانه
- کشمش پلویی : ۳۰۰ گرم
- لپه : ۳۰۰ گرم
- گردو : به مقدار دلخواه
- پیاز (بسته به میزان گوشت) : ۳ عدد بزرگ
- گوشت گوسفندی با استخوان (ران، گردن و یا گوشت دنده) : ۵ تکه بزرگ
- گل پر، روغن زیتون، زیره و چوب دارچین : به مقدار لازم
- زعفران دم کرده : به مقدارلازم
طرز تهیه مفتح عربی
به منظور تهیه این غذا باید اول گوشت ها را از شب قبل داخل مقداری روغن زیتون و زردچوبه، گلپر و چوب دارچین قرار دهید تا طعم بگیرد و فردای آن روز گوشت ها را شسته و داخل قابلمه بگذارید و یک پیاز متوسط را روی آن خود کنید و آب زیادی بریزید تا روی گوشت را بگیرد.
سپس لپه ها را هم که از شب قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید و کمی زعفران، زردچوبه و چند قطعه چوب دارچین به آن اضافه کنید.
هنگامی که آب به جوش آمد شعله را کمتر کرده و بگذارید که حدود سه ساعت با شعله کم گوشت کاملاً بپزد.
هنگامی که گوشت پخت کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بعد از مدت ۱۰ دقیقه آن را خاموش کنید و با کمک کفگیر لپه ها را از آب گوشت جدا کرده و اجازه بدهید که تا زمان سرو کردن گوشتها داخل آب بماند.
حدود نیم ساعت هم کشمش ها را بخیسانید و سپس آبکش کرده و کمی داخل مقداری روغن تفت دهید هنگامی که تفت خوردند، گردو را به آنها اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید.
سپس برنج را به صورت کته یا آبکش بپزید و داخل ظرف بکشید و گوشتی که پخته شد به همراه مواد کشمش در کنار آن قرار دهید و غذا را سرو کنید.
برنج این غذا هم میتواند به صورت ساده و هم شوید پلو باشد و در کنار آن می توانید آب گوشت را هم در ظرف جدا سرو کنید.
نوش جان…..