۱۵:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۱

آموزش تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن؛تارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود. از این شیرینی جذاب می توان برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های مهم نیز استفاده کرد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی...

آموزش تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن؛تارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود. از این شیرینی جذاب می توان برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های مهم نیز استفاده کرد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت شکلاتی در ادامه با سایت اندیشه قرن همراه باشید.

مواد لازم تارت شکلاتی
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ پیمانه
شیر ½ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ½قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
خامه ½ پیمانه

طرز تهیه تارت شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه تارت شکلاتی مجلسی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشم می کنیم تا کاملا گرم شود تا زمان آماده شدن مایه تارت معطل نشویم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با هزمن برقی یا دستی هم می زنیم تا رنگشان کرمی و حجمشان تقریبا دو برابر شود.

مرحله سوم

در مرحله بعدی پودر کاکائو را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را دو تا سه مرتبه الک می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به آرامی به کاسه اضافی می کنیم به صورتی که پف تخم مرغ ها نخوابد.

مرحله پنجم

سپس با لیسک از یک سمت به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا قالب تارت را کمی چرب می کنیم و مواد را داخل قالب تارت کف برجسته می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تارت آماده شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم. وسط قالب را با گاناش شکلاتی  پر می کنیم و با خلال پسته و میوه های فصل تزیین می کنیم.

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط