به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اندیشه قرن؛ با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد تبوله تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سالاد تبوله تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد تبوله با اندیشه قرن همراه باشید.
کالری سالاد تبوله : برای هر نفر بین ۵۰ تا ۷۰ کالری
مواد لازم
| خیار |
۱ عدد |
| بلغور |
۱/۲ پیمانه |
| پیازچه |
۱/۲ پیمانه خرد شده |
| جعفری |
۱.۵ پیمانه |
| آب جوش |
۳/۴ پیمانه |
| گوجه فرنگی |
۲ عدد |
| آبلیمو |
۳ ق غذا خوری |
| روغن زیتون |
۳ ق غذا خوری |
| نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد تبوله
ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیار به صورت مربع های کوچکی شوند(مانند مدل سالاد شیرازی برش می دهیم)
و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم
و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند.نوش جان