۱۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۶

طرز تهیه کوکو سبزی مخصوص شب های بهاری | همراه با نکات و فوت و فن پخت

یکی از غذاهای سنتی و البته پر طرفدار ایرانی که معمولا در کنار سبزی پلو با ماهی سرو میشه، کوکو سبزی هست که بسیار خوشمزه ست.

طرز تهیه کوکو سبزی مخصوص شب های بهاری | همراه با نکات و فوت و فن پخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،یکی از غذاهای سنتی و البته پر طرفدار ایرانی که معمولا در کنار سبزی پلو با ماهی سرو میشه، کوکو سبزی هست که بسیار خوشمزه ست.

 مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

  • سبزی کوکویی ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ  ۴ عدد
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  •  گردو ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن به اندازه کافی

این میزان مواد برای ۴ نفر کافیه و میتونید بسته به تعداد نفراتی که قصد دارید واسشون کوکو سبزی درست کنید، این مقدارها رو کم و زیاد کنید.

 طرز تهیه کوکو سبزی

مرحله اول

برای درست کردن کوکو سبزی، اول باید سبزی کوکویی که معمولا شامل گشنیز، تره، جعفری، شوید و پیازچه میشه رو پاک کنید، بشورید و بعد ساطوری خرد کنید. سبزی رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و با تخم مرغ و ادویه ها حسابی مخلوط کنید و هم بزنید تا تخم مرغ کف کنه و حجم مواد بیشتر بشه.

مرحله دوم

حالا ماهیتابه مناسب رو روی شعله گاز بذارید و حرارت رو بالا ببرید. روغن داخلش بریزید و بذارید حسابی داغ بشه. وقتی از داغ بودن روغن مطمئن بودید، نصف مخلوط سبزی و تخم مرغ رو به آرومی داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق مواد رو یکنواخت کنید تا در همه جای ماهیتابه یک ضخامت داشته باشه.

مرحله سوم

حالا گردوی خرد شده و زرشک شسته شده رو روی سطح کوکو بریزید و بعد بقیه مخلوط سبزی و کوکو رو داخل ماهیتابه بریزید و روی اون رو با قاشق صاف کنید تا زرشک و گردو زیر سبزی پنهان بشه.

مرحله چهارم

در ماهیتابه رو بذارید و حرارت رو ملایم کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدید تا یک طرف کوکو بپزه و سرخ بشه. بعد از این مدت، با چاقو یا کفگیر کوکو رو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید و کوکوها رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. بعد از ۱۵ دقیقه، کوکو سبزی خوشمزه ما حاضره و میتونید توی ظرف مناسب سرو و با گوجه و خیارشور تزئین کنید.

فوت و فن و نکات پخت کوکو سبزی

-بهتره زرشک و گردو رو بین مواد کوکو سبزی قرار بدیم تا زرشک نسوزه و طعم خوبش حفظ بشه.

-کوکو سبزی رو میتونیم به شکل قالبی هم درست کنیم و یا با قاشق داخل روغن بریزیم و در اندازه های کوچیک درستش کنیم.

-اگر مواد کوکو سبزی رو داخل ماهیتابه پخش و سرخ کردید میتونید برای برگردوندن اون از سینی استفاده کنید و اینجوری دیگه نیازی نیست کوکو سبزی رو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید.

توی این مقاله طرز تهیه یه کوکو سبزی خوشمزه همراه با زرشک و گردو مخصوص شب عید رو با هم مرور کردیم و امیدواریم این بار کوکو رو با این دستور درست کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده در بهار طبیعت لذت ببرید. اگر به آشپزی علاقمندید اینجا کلی دستور آشپزی هست که می تونید استفاده کنید.

پایان/*

اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید

اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید

مطالب مرتبط