به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،دستور پخت شیرینی ساق عروس.مواد لازم برای شیرینی ساق عروس
- آرد ۳۰۰ گرم
- روغن ۱۰۰ گرم
- پودرقند ۳۰ گرم
- پودرهل ۱/۲ قاشق غذا خوری
- گلاب ۱ قاشق غذا خوری
- پودر قند برای تزئین به میزان لازم
- گردو برای مغز شیرینی به میزان لازم
۱. طرز تهیه شیرینی ساق عروس
برای تهیه شیرینی ساق عروس خانگی ابتدا روغن را به همراه پودر قند و پودر هل آنقدر مخلوط می کنیم تا حجیم شده و بافتی کرمی پیدا کند.
۲.مرحله دوم
حالا آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز دهید تا به خمیری منسجم تبدیل شود که هنگام شکل دادن ترک نخورد حالا داخل نایلون گذاشته و در یخچال ۱ ساعت استراحت دهید.
۳. مرحله سوم
در این مرحله، تکه کوچکی از خمیر برداشته داخل دست پهن کنید و میان آن یک تکه گردو گذاشته خمیر را جمع می کنیم تا درز و ترکی روی شیرینی مشخص نباشد.
۴. مرحله آخر تهیه شیرینی ساق عروس
شیرینی ها را داخل سینی مخصوص پخت شیرینی چیده و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می پزیم بعد از گذشت این زمان چک می کنیم اگر شیرینی مغز پخت شده بود از فر خارج کرده و داخل پودر قند می غلتانیم و با پودرقند، پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ساق عروس
- آرد را برای این شیرینی لطیف می باید ۳ بار الک کنید.
- برای مغز این شیرینی از آجیل های شور نشده دیگر مثل بادام، پسته، فندق پودر شده هم می توانید استفاده کنید.
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید