۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹

کلیپ اشپزی

ببینید | چیز کیک لوتوس کافی شاپی خوشمزه

چیز کیک یا کیک پنیری یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید در میهمانی‌هایتان آن را سرو کنید. این دسر پرطرفدار یونانی به دلیل عدم استفاده از فر و راحتی تهیه، در میان ایرانی‌ها هم طرفداران زیادی دارد. پایه چیزکیک یخچالی معمولا بیسکویت پتی‌بور یا کیک اسفنجی است که روی آن یک لایه کراست و ژله می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، اگر چند باری به تهیه چیز کیک روی آورده باشید حتما می دانید که ترکیب مواد اولیه آن و میزان هر کدام از آنها (مثل خامه، پنیر خامه ای، ژلاتین، شکر و بستنی) در ترکیب اصلی چه تاثیر مهمی در نتیجه نهایی خواهد گذاشت و با کم و زیاد شدن هر یک از این مواد طعم و بافت چیز کیک تحت تاثیر قرار می گیرد.  در پنیر آماده چیز کیک تمام موارد مورد نیاز چیز کیک به جز کراست ترکیب شده و آماده اضافه کردن به کراست است. این محصول نیاز به هیچگونه افزودنی از قبیل شکر و ژلاتین ندارد و کاملا آماده مصرف می باشد. 

تاریخچه چیز کیک و پنیر آماده به مصرف:

در یونان باستان با پنیر به عنوان منبع غنی انرژی، و آرد و عسل کیکی تهیه می کردند که مناسب ورزشکارانی باشد که در مسابقات المپیک شرکت می کنند. حتی حدود ۲۷۰۰ سال پیش چیز کیک به عنوان کیک عروسی نیز استفاده می شد. بعد از فتح یونان توسط رومی ها دستور تهیه چیز کیک به اروپایی ها ارائه شد و در هر فرهنگی رسپی های جدید بر اساس ذائقه اون ها شکل گرفت.

  • پنیر آماده به مصرف چیز کیک

این محصول به صورت محدود توسط چند برند در اروپا و آمریکا در چند سال اخیر تولید می شود و به صورت تنوری یا دسری (bake or no-bake) به مصرف کننده عرضه می گردد. در ایران این محصول تنها توسط برند سیزین تولید شده است.

نحوه نگهداری و مصرف: 

این محصول بعد از تولید به سرعت منجمد می شود و به همانن صورت به دست مصرف کننده می رسد. مصرف کننده باید در هر بار مصرف مصرف به میزان مورد نیاز از آن بردارد و بعد از کمی ذوب شدن آن را روی شعله و در ظرف مناسب چند دقیقه حرارت بدهد

بعد از حرارت دهی محصول قابل مصرف خواهد بود و میتوان آن را به کراست مناسب اضافه کرد. در اندیشه قرن ببینید

پایان/*

اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید

اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید

مطالب مرتبط