همه آنچه درباره مصرف زیاد نمک باید بدانید

به گزارش اندیشه قرن به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ یک مطالعه اخیر ژاپنی نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر می گذارد، که نقش کلیدی در زوال عقل ایفا می کند و سیستم‌های تحت تأثیر نمک اضافی می‌توانند به تسریع ابتلا به زوال عقل ناشی  از فشار خون کمک کنند.

این مطالعه در دانشگاه بهداشت فوجیتا انجام شد و محققان یک فرضیه قبلی را تأیید کردند که مصرف بیش از حد نمک خوراکی را با اختلالات شناختی مرتبط می‌کرد.

محققان دریافتند که فشار بالای ناشی از مصرف نمک بر دو هورمون آنژیوتانسین ۲ و پروستاگلاندین تأثیر می گذارد و هر کدام بر سمیت عصبی تأثیر می گذارند.

همچنین از طریق آزمایش بر روی حیوانات، مشخص شد که کاهش فشار خون ناشی از افزایش نمک، به ویژه فسفات، منجر به بهبود عملکرد عاطفی و شناختی می شود.

براساس نتایج این مطالعه، افزودن بیش از حد فسفات از طریق نمک به پروتئین “tau” در درجه اول مسئول این پیامدهای احساسی و شناختی است. همچنین کاهش فشار خون مرتبط با کاهش عملکردهای شناختی ممکن است یک هدف درمانی و پیشگیرانه از زوال عقل باشد.

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا