طرز تهیه جوجه کباب ذغالی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب رستورانی ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی درشت خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را به کاسه اضافه کرده و با دست به خورد گوشت مرغ می دهیم.

نکته: قطر و اندازه های تکه های گوشت مرغ باید تقریبا یکسان باشد تا زمان پخت، به صورت یکدست کباب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کاسه را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا گوشت مرغ زعفران را به طور کامل جذب کند. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا روغن مایع را به همراه نمک، فلفل سیاه و سس مایونز یا ماست به کاسه اضافه کرده و به خوبی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام تکه های گوشت مرغ با یک لایه روغن مایع، نمک و ادویه کاور شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم، سپس آنرا صاف کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مجددا مواد را مخلوط می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

برای اینکه جوجه کباب آبدار و پفکی شود، توصیه می شود که به گوشت مرغ یک شب استراحت داده شود. البته اگر زمان کافی نداشته باشیم، می توانیم پس از گذشت یک تا دو ساعت کاسه را از یخچال خارج کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس گوشت مرغ را به صورت یکدست به سیخ می کشیم. در ادامه منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

 مرحله هفتم

حالا سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا جوجه ها به صورت یکدست بپزند. برای اینکه جوجه کباب آبدار تر و لذیذتر شود، می توانیم مقداری کره ذوب کرده و با زعفران دم کرده مخلوط کنیم، سپس روی کباب ها بمالیم.

مرحله هشتم

در حین پخت جوجه ها می توانیم چند عدد گوجه فرنگی نیز به سیخ کشیده و روی حرارت قرار دهیم تا در کنار جوجه ها کباب شوند. در نهایت جوجه و گوجه کبابی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.