۱۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۹

طرز تهیه استانبولی با گوشت خورشتی و پوره گوجه فرنگی لذیذ و مجلسی برای ۴ نفر

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اندیشه قرن؛ در تهیه استانبولی می توانید به دلخواه از لوبیا سبز نیز استفاده کنید که این کاملا دلخواه است طعم استانبولی به پوره گوجه فرنگی می باشد که می توانید در کنار آن از ۱ ق غذا خوری رب نیز استفاده کنید. ام...

طرز تهیه استانبولی با گوشت خورشتی و پوره گوجه فرنگی لذیذ و مجلسی برای ۴ نفر

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اندیشه قرن؛ در تهیه استانبولی می توانید به دلخواه از لوبیا سبز نیز استفاده کنید که این کاملا دلخواه است طعم استانبولی به پوره گوجه فرنگی می باشد که می توانید در کنار آن از ۱ ق غذا خوری رب نیز استفاده کنید. امروز در اندیشه قرن طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت خورشتی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی یا خورشتی ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت خورشتی

مرحله اول: تفت دادن مواد

ابتدا باید گوشت را بپزید برای این کار یک پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل قابلمه یا زودپز تفت دهید تا سبک شیشه ای شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ادویه ها بیفزاید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. برنج را نیز به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید.

مرحله دوم: پخت گوشت

در ادامه باید رب را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد گوجه فرنگی ها را بشورید و پوره یا رنده ریز کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره خوشرنگ شود سپس روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا گوشت پخته شود.

مرحله سوم: افزودن سیب زمینی

در ادامه وقتی گوشت تقریبا پخته شد باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زعفران به مواد گوشتی اضافه کنید و هم بزنید و زمان دهید تا آب اضافه گوشت کمی کشیده و سیب زمینی ها نرم شود.

مرحله چهارم: تهیه استانبولی پلو با گوشت گوسفندی

در ادامه باید برنج خیس خورده را به مواد گوشتی اضافه کنید و بگذارید تا کم کم شروع به قل زدن کند و اگر نیاز بود کمی آب بریزید و بگذارید تا برنج نرم شود و زمانی که برنج پخته و نرم شد آن را مثل کوه وسط قابلمه بیاورید و روی آن چند سوراخ با انتهای کفگیر ایجاد کنید و بگذارید برای ۳۵ دقیقه دم بکشد و به همراه سالاد یا ترشی میل کنید. نوش جان/پارسی دی

مطالب مرتبط