شام چی درست کنم؟/ کوکو مرغ یک غذای خوشمزه آسان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن به نقل از مجله اکالا برای درست کردن کوکوی مرغ دستتان باز است. از سینه یا ران مرغ می‌تونین برای کوکوی مرغ استفاده کنین.

برای این کوکو به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم در تهیه کوکو مرغ سوخاری
ران مرغ ۸ عدد
سیب زمینی متوسط پخته ۲ عدد
پنیر پیتزا ۵۰۰گرم
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده  ۵ تا۶ قاشق غذا خوری
آب جوش ۲ لیوان
پودر سوخاری خانگی ( در ادامه روش تهیه توضیح داده می‌شود) ۲لیوان

۱- مزه دار کردن و سرخ کردن مرغ‌ها

  • مرغ‌ها رو با ادویه‌های دلخواهتون طعم دار کنین. ( پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ ها رو با مواد ماساژ بدین (مرینیت کنید) تا طعم داره شه! بعد داخل روغن سرخ کنین تا تغییر رنگ بدن.
  • بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق عذاخوری زعفران و ۲ لیوان آب جوش با نمک رو به مرغ ها اضافه می‌کنیم و در تابه رو می‌بندیم و اجازه می‌دیم رون مرغ با حرارت تند مغز پخت شه.

۲- جدا کردن استخوان مرغ‌ها و مخلوط کردن آن‌ها:

بعد از پخت، گوشت رو از استخوان جدا می‌کنیم و استخون‌ها رو تمیز می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا بعدا برای آغشته کردن کوکوها به پودر سوخاری، ازشون استفاده کنیم.

گوشت‌ها رو با کمک بلندر خرد می‌کنیم.

۳- مخلوط کردن مرغ با سیب زمینی

حالا مرغ خرد شده رو به سیب زمینی پوره شده اضافه می‌کنیم و ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا به ترکیبشون اضافه می‌کنیم. (اگر میخواین کوکوها رژیمی‌تر بشن، در این مرحله پنیر پیتزا اضافه نکنید یا مقدار آن را کمتر کنید. به مقدار لازم ادویه اضافه می‌کنیم و بعد باهم مخلوط می‌کنیم).

۴- آغشته کردن کوکوها به پودر تردیلا

به اندازه دوتا گردو از ترکیب برمیداریم و کف دستمون پهن می‌کنیم.

یه استخون تمیز رو روی ترکیب پهن شده کف دستمون میذاریم؛ بعد یه مقدار پنیر پیتزا روی اون می ریزیم و بعد دوباره به اندازه یک گردو از مواد بر می‌داریم و روی اون میزاریم بعد به شکل ران مرغ بهش فرم می‌دیم.

  • اون رو داخل آرد می غلتونیم و بعد داخل زرده تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری.
  • رون مرغ کاور شده با پودر سوخاری رو داخل روغن داغ شده به صورت غوطه ور سرخ می‌کنیم. (می تونین این غذا رو به هر شکل که دوست دارین فرم بدین و سرخ کنین).

طرز تهیه پودر سوخاری تردیلا خانگی:

به جای استفاده از پودر سوخاری‌های حاضری، می‌تونین از کرانچی و تردیلا استفاده کنین. طعم پودر سوخاری رو با توجه به طعم کرانچی و تردیلا می تونین خودتون بسازین! ما برای این غذا دو بسته کرانچی آتشین با یک بسته تردیلا پنیری رو ترکیب کردم و یه طعم تند پنیری معرکه به دست آوردیم. (یعنی دوبسته کرانچی و تردیلا رو باهم پودر و مخلوط کردم و پودر سوخاری آماده شد).

نکته: دقت کنین که نباید خیلی پودر و شنی بشن؛ باید تیکه های درشت هم بینشون باشه؛ در نتیجه توصیه میکنیم به جای آسیاب، بلندر و غذا ساز، با دست و گوشت کوب سنتی خوردشون کنین.

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا