دستور العمل های سالم/ مرغ سوخاری بالزامیک
سرکه بالزامیک رنگ تیره و طعمی غنی دارد. این سرکه با کمی شکر قهوه ای، سسی درست می کند که بسیار سالم تر از سس پرچرب سنتی است.
سرکه بالزامیک رنگ تیره و طعمی غنی دارد. این سرکه با کمی شکر قهوه ای، سسی درست می کند که بسیار سالم تر از سس پرچرب سنتی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن،سرکه بالزامیک رنگ تیره و طعمی غنی دارد. این سرکه با کمی شکر قهوه ای، سسی درست می کند که بسیار سالم تر از سس پرچرب سنتی است.
سرکه بالزامیک رنگ تیره و طعمی غنی دارد. این سرکه با کمی شکر قهوه ای، سسی درست می کند که بسیار سالم تر از سس پرچرب سنتی است.
خدمت ۸
فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید.
رزماری و سیر را با هم خرد کنید. پوست مرغ را از گوشت جدا کنید و گوشت را با روغن زیتون و سپس مخلوط گیاهان بمالید. فلفل سیاه بپاشید. ۲ شاخه رزماری را داخل حفره مرغ بریزید. به مرغ اعتماد کن
مرغ را در یک ماهیتابه بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در هر پوند، حدود ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه تفت دهید. مرغ کامل باید تا حداقل دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت بپزد. مرتباً با آب تابه بپزید. وقتی مرغ سرخ شد و آب آن زل زد، مرغ را در ظرف سرو بریزید.
در یک قابلمه کوچک، سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. حرارت دهید تا مخلوط گرم شود و شکر قهوه ای حل شود، اما نجوشد.
مرغ را حکاکی کرده و پوست آن را جدا کنید. روی قطعات را با مخلوط سرکه بپوشانید. با باقیمانده رزماری تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.