به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه قرن، تنها راه برای جلوگیری از لزج شدن کاهو را در اندیشه معاصر بخوانید. یک متخصص بهترین راه برای نگهداری یک سر کاهو را بررسی می کند.چیزی وجود دارد که به نظرم در مورد یک کله کاهو تازه بسیار امیدوارکننده است – تمام آن ترد آماده برای ریختن روی ساندویچ های من و ریختن در سالادهای پر جنب و جوش. اما هیجان من به سرعت به ناامیدی تبدیل میشود، وقتی کشوی ترد را باز میکنم تا یک آشغال خیس و پژمرده پیدا کنم. این تجربه بسیار رایج باعث شد به این فکر کنم که بهترین راه برای نگهداری کاهو چیست.
امیلی مویر، نایب رئیس انطباق مقررات و ایمنی جهانی غذا برای انجمن بین المللی محصولات تازه می گوید: تازه نگه داشتن کاهو برای مدت طولانی تری به رطوبت و ذخیره سازی بستگی دارد.
مویر میگوید: «نکته مهم برای مبارزه با فساد این است که آب اضافی روی کاهو باقی نماند، بنابراین تا زمانی که برای خوردن آن آماده نیستید، کاهو را نشویید.
نه تنها باید از شستن کاهو درست زمانی که از فروشگاه به خانه برگشتید اجتناب کنید، بلکه باید آن را کامل نگه دارید. مویر می گوید: «بریدن کاهو سطح بیشتری را در معرض از دست دادن رطوبت قرار می دهد. و سطح بیشتری که مستعد ابتلا به کپک/باکتری در محیط است، بنابراین تا زمانی که آماده خوردن نیستید آن را برش ندهید.
اندیشه معاصر: صبر کردن برای شستن یا برش کاهو تا قبل از سرو، از جمع شدن آب اضافی روی برگ ها جلوگیری می کند و سطح مستعد ابتلا به کپک و باکتری را کاهش می دهد. میکروارگانیسم ها معمولاً با وجود رطوبت و اکسیژن سریعتر رشد می کنند.
نحوه نگهداری کاهو
مویر میگوید کاهو در رطوبت بالا بهتر نگه میدارد، بنابراین اگر یخچال شما یک کشوی ترد دارد که میتوانید رطوبت آن را کنترل کنید، آن را روی رطوبت بالا تنظیم کنید و کاهو خود را -که هنوز در بستهبندی اصلیاش پیچیدهشده است- در آن کشو ذخیره کنید. در مورد دما، سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می کند که یخچال خود را در دمای ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر از آن برای نگهداری غذای ایده آل نگه دارید.
اندیشه معاصر: همچنین مهم است که ببینید کدام محصول را با کاهو نگه می دارید. سبزی های برگ دار را در نزدیکی آووکادو، سیب یا دیگر انواع محصولاتی که مقدار زیادی اتیلن آزاد می کنند، نگهداری نکنید. اتیلن گازی است که توسط برخی میوهها و سبزیجات آزاد میشود و میتواند باعث زودتر رسیدن (و خراب شدن) دیگر محصولات شود. کاهو به اتیلن حساس است، به این معنی که اگر در نزدیکی آن غذاها نگهداری شود، می تواند سریعتر فاسد شود.
بسته به نحوه نگهداری آن، ماندگاری کل سر کاهو می تواند از یک تا سه هفته متفاوت باشد. مویر میگوید: «مدت ماندگاری به این بستگی دارد که محصول هنگام خرید چقدر قدیمی است و آیا شرایط نگهداری ایدهآل یک بار در خانه حفظ میشود یا خیر. از آنجایی که هنگام خرید کاهو غیرممکن است که از چند سالگی آن مطلع شوید، نگهداری آن در شرایط مناسب از اهمیت بیشتری برخوردار است.
چگونه کاهوی پژمرده را احیا کنیم
اگر کاهوی شما کمی بدتر به نظر می رسد، ممکن است بتوانید آن را افزایش دهید. مویر پیشنهاد می کند آن را در یک کاسه آب یخ قرار دهید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد. آن را زیر آب سرد و جاری بشویید، بگذارید خوب آب شود، سپس آن را خشک کنید (یا آن را در چرخان سالاد بچرخانید) و بلافاصله از آن استفاده کنید.
مویر میگوید: «نباید کاهوی احیا شده را برای استفاده در تاریخ بعدی نگهداری کنید، زیرا رطوبت اضافی که به کاهو اضافه میشود، میزان فساد را افزایش میدهد.
در مورد کاهوی کیسه ای چطور؟
سبزیجات بسته بندی شده قوانین متفاوتی نسبت به کاهو کامل دارند. برای تازه نگه داشتن آن، تا زمانی که آماده خوردن آن نشده اید، آن را باز نکنید. پس از باز شدن، می توانید کاهو را در کیسه اصلی خود نگهداری کنید، اما با فشار دادن هوای اضافی و بستن کیسه با گیره، عمر مفید آن افزایش می یابد.
مویر می گوید: «کاهوی بریده شده و کیسه ای نیازی به شستن در خانه ندارد. اگر بخواهید آن را در خانه بشویید، اگر آب اضافی روی کاهو باقی بماند، می تواند ماندگاری آن را کاهش دهد./ اندییشه معاصر
پایان/*
اندیشه قرن را در ایتا دنبال کنید
اندیشه قرن را در تلگرام دنبال کنید